Videregåendekurs Skred

Videregåendekurs Skred

Videregåendekurs Skred for deg som ønsker faglig påfyll!

Videregåendekurs Skred forutsetter at deltakerne har gått på skredkurs tidligere. Vi bygger videre på temaene fra Grunnkurs Skred og dykker dypere i enkelte temaer og jobber med temaer som ikke får mye fokus på grunnkurs. Sammen diskuterer vi temaer som dukker naturlig opp på turene, eller som deltakerne ønsker å lære mer om. Vi ser blant annet på ulike typer stabilitetstester og prosesser i snødekket. Kurset ligner innholdsmessig på Metodekurs Skred, men vi har hovedfokus på å ta reelle avgjørelser på tur.

Kurset anbefales for de som vil bli tryggere på egne avgjørelser, de som vil forberede seg til Metodekurs Skred, de som vil gå tre dager på tur med likesinnede eller for de som ønsker å repetere kunnskaper om ferdsel i skredterreng. Innholdet tilpasses deltakernes ønsker og kunnskapsnivå.

Videregåendekurs Skred er i utgangspunktet tilpasset et program på 3 dager, men kan gjøres både kortere og lengre om du og skikompisene dine ønsker det.

Kurset holdes med maksimalt 6 deltakere per instruktør.

Kursavgift: Kr 3000,-

Kursdatoer med ledige plasser vinteren 21-22:

  • Alle kurs satt opp i helger er nå dessverre utsolgt, men ta gjerne kontakt om dere er en gjeng som ønsker kurs på ukedager.

 Påmelding eller spørsmål: Send en mail til trondolav@tromsofjellsport.no